fredag 29 april 2016

Olivträd

Jag har införskaffat mig mitt livs första olivträd, har tänkt länge på att köpa ett men eftersom jag inte är världens bästa på blomsterskötsel så har jag avvaktat.
Men nu tog jag äntligen till slut mod till mig och gjorde slag i saken. Hoppas att de överlever mina totalt ogröna fingrar.... åtminstone några månader. *hihih*

Bild lånad från interflora.se


Trevlig helg!!

10 veckor kvar till husleverans

Nu har nedräkningen börjat, knappt 10 veckor kvar till husleverans :-)



onsdag 27 april 2016

Shoppar knoppar

För ett tag sedan gick jag och Pia förbi Indiska i gamla stan för att kanske för sista gången få se de magiska källarvalven, innan de stängde igen butiken. Källarvalven byggdes redan på 1600-talet och står sig fortfarande vackra.

Passade samtidigt på att köpa nya urgulliga knoppar som jag tänkte använda på sängborden vi ska ha i sovrummet i nya huset. Den som väntar på något gott....

Nya knoppar


Källarvalv från 1600-talet

onsdag 13 april 2016

Datum för husleverans

Nu har vi fått ett leveransdatum för huset, det kommer redan den 6:e juli. Alltså flera veckor tidigare än det preliminära datum vi fått tidigare.

Vi har dock inte fått reda på när markarbetet ska påbörjas ännu och det gör mig lite stressad, vi väntar även in en ny offert på markarbetet då vi var tvungna att ändra placeringen av huset något för att få igenom bygglovet. Men vi kommer så klart bli varse inom kort.

Husleverans 6:e juli 2016


Nu vet vi var vi kommer att spendera stora delar av sommaren, på tomten :-) Det kommer att bli så roligt att få se hur huset tar form!!

Eftersom semestern till största del kommer att spenderas hemmavid passade jag på att ta en liten minisemester redan nu, så här kommer soliga hälsningar från Mallorca!
Utsikt från balkongen