måndag 16 maj 2016

Oväntade kostnader

Lagom till att markarbetet skulle påbörjas visade det sig att entreprenören vi skulle anlitat har inlett en företagsrekonstruktion, vilket kan leda till konkurs. Det gör att vi snabbt måste få tag i en ny entreprenör. Vår Vårgårdahus-kontakt har tagit fram ett alternativ som förmodligen är väldigt bra men som visar sig vara bra mycket dyrare, en kostnad på ett par hundra tusen som vi inte har budgeterat med. Och vi måste bestämma oss nu för att bygget ska komma igång enligt planerna.
Markarbetet ska ju hinna bli klart innan huset levereras den 6 juli.
Och vi vill helst hinna få någon eller några referenser på arbeten den tilltänkta entreprenören innan vi tar ett beslut. Lagom stressande. Ja, ja... vi får hoppas att allt blir bra till slut.

Långsjön i bakgrunden
 
Gudöån
 
Drevviken


Förra helgen la' vi i båten för säsongen och passade på att vara ute med den så mycket som möjligt i det fantastiska vädret. Den här helgen var dock vädret inte lika fint så båten fick ligga kvar vid den ligga bryggan. Jag och Emma passade istället på att ta en långprommis runt Långsjön, det är så otroligt vackert här ute. Tänk att vi bor här permanent redan nästa sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar