söndag 26 april 2015

Mäta rätt

Härom dagen var vi bort och till tomten med ett låååångt måttband och försökte lista ut om vi verkligen mätt avstånd till tomtgränsen rätt.
Det hade vi så klart gjort så nu börjar jobbet med att fylla i alla bygglovshandlingar för att skicka in till kommunen.
Vi har också varit i kontakt med ett par kontrollansvariga (KA) för att komma fram till vem vi ska välja som KA för vårt bygge. Något man måste ha klart innan bygglovet kan skickas. 
Har ni tips på en riktigt bra KA som kan/vill jobba i Haninge?

När vi promenerade runt på tomten spred sig en härlig, pirrande känsla på... tänk att den här tomten är just vår och det är här vi ska bygga vårat alldeles egna hus. V.Å.R.A.T. H.U.S.!
Ren och skär lycka!





Förra helgen var vi i Berlin igen. Den här gången för att fira att Robin fyllt 18 år. Vi var på Olympiastadion och tittade på fotboll,  Hertha Berlin mötte FC Köln. Gick på en lustig marknad som bjöd på skratt och "goda" drinkar.
Och så blev det så klart ett besök vid muren, lite shopping och barhäng.












2 kommentarer:

  1. Skrattar gott, ni verkar vara precis i samma stadium som ni. Anledningen till att jag var i mailkontakt med er var att jag ville ha tips på KA :)

    SvaraRadera
  2. :) Vi har varit i kontakt med ett par stycken KA och håller nu på att ta in referenser och pris för att kunna välja vem vi ska anlita. Har ni hittat någon KA ännu?

    SvaraRadera